History
Designed by B&L
Copyright © 2007 by "B&L"  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: bruno@hulders.com
Het was tijd voor een herbronning. We specialiseerden ons in het inrichten van groots opgezette fuiven - eerst in open lucht, daarna in mega-tenten. Ook hier passeerden alle bekende concepten de revue : Donna Soirée, MNM Big Party, De Afrekening, Was het nu 80,90 of 2000, enz enz enz. Die brachten telkens mooi volk mee, dus vele grote namen in DJ-land waren al eerder te gast bij ons. En graag te gast : onze fuiven waren immers nooit ‘standaard’. Net dat unieke concept was de basis voor jullie trouwe opkomst. Het was telkens “dat beetje meer”. Een datum in de agenda van veel leeftijdsgenoten die elk jaar weer vast lag.

Maar de leeftijd eist ook zijn tol. Prille dertigers en uit de kluiten gewassen veertigers hebben in het dagelijkse leven meer om handen dan fuiven organiseren, laten we realistisch zijn. We hebben dus 2 jaar niets of weinig georganiseerd. Echter : ons bloed kruipt waar het niet lopen kan en zo zijn we weer actief geworden na een deugddoend winterslaapje. Ook al omdat er voor ons doelpubliek weinig of niks georganiseerd werd hier ten velde.

We zijn dus terug en gaan proberen de oude sfeer van die legendarische Moesrock fuiven opnieuw tot leven te wekken. We zien jullie graag op zaterdag 29 juni! We zien jullie altijd graag trouwens
J
Moesrock VZW is actief sinds 1992 dus helemaal “piep” zijn we (helaas) niet meer. In het begin (maar ook tussendoor) was het de bedoeling om Belgische bands op te laten treden in onze eigen gemeente.
Heel bekende namen passeerden doorheen de jaren de revue
(The Scabs, De Kreuners, Gorki, Milk Inc, Soulsister, Les Truttes,…)
Echter : er kwam stilaan verzadiging in de talloze kleine
organisaties ten lande en met de opkomst van steengoede en betaalbare stadsfeesten (o.a. De Lokerse Feesten) zagen we het bezoek terug- en de kosten oplopen eind jaren 90.
Home Agenda History Foto's Info Partners VIP